duminică, 26 decembrie 2010

Dimineata pe racoare...stau cu ochii-n monitoare...

Daca tot m-am trezit asa de dimineata si nu am inca colindatori...am zis sa ma inveselesc putin cu un film cu tematica,era sa spun o prostie:)) Si daca nu aveti ce face va recomand si voua un film romanesc si bun:

Si daca cel romanesc nu va place,cu toate ca merita vazut sunt destule cu tematica,ai de unde alege:

1.Miracle on 34th Street
2.A Christmas Carol
3.The Santa Clause
4.Christmas Vacation
5.Elf
6.Trapped in Paradise
7.Jack Frost
8.Jingle All the Way
9.The Polar Express
10.How the Grinch Stole Christmas
11.Surviving Christmas

12.Si bine inteles seria:Home Alone...

Craciun fericit

Iata a venit Craciunul...si fiecare dintre noi il sarbatoreste in felul sau...de la taiatul porcului de pe lista pana la colindatul prietenilor si rudelor,care se bucura ca ai venit a ii colinzi...dar se bucura si mai tare cand pleci,totul e numai pregatire si sarbatoare.Asa am facut si eu ca orice roman traditionalist...am impodobit bradul cu sute de beculete si globuri chinezesti si m-am pus pe ascultat colinde despre nasterea celui ce trebuie sa moara.Am mai studiat si presa,si cum de Craciun trebuie musai sa fi mai bun,chiar daca nu poti...te prefaci...am vazut pe cativa care isi mai aduc aminte si de eroii Revolutiei,aprinzandu-le cate o lumanare.Nu ma intrebati ce Revolutie ca eu pe ultima nu am prins-o ,nu eram nascut la 1848!Unii si-au mai adus aminte si de uciderea unui fost presedinte de stat in ziua de Craciun si fiind crestini i-au aprins si lui o lumanare,dar numai lui...la nevastasa sa ii duca altii,lumanari!
Imi place Craciunul,chiar daca nu mai e ce a fost...tot mai putini colindatori pe la case,dar tot mai multi oameni beti pe strada! Imi place masa incarcata cu de toate,televizorul care imi umple casa cu colindele scarbosului Fuego si mesajele coruptilor parlamentari catre o natiunea tampita! Deci,dragii mei sa petrecem,pana de Paste mai este...Craciun Fericit !

joi, 2 decembrie 2010

La multi ani,Dani!

Uneori viata e ciudata...am cunoscut un om,prin intermediul fostului meu iubit...eram sigur ca acest om...odata va pleca de langa mine si...iubitul va ramane...ei si nu a fost cum ma asteptam,ci invers!Prietenul a ramas iubitul a plecat...In aceasta lume gay,e greu sa ai prieteni,uneori poate chiar imposibil...Eu am reusit sa am prieteni si azi ma bucur pentru unul mai special:Dani...Ma bucur ca a intinerit cu un an,ce mama saraciei numai eu sa imbatranesc??? Poate unii vor zice...prieten gay???Hmmmm....Dap...prieten gay...de ce? poate ca e mai hazliu ca mine...poate mai nebun...poate mai serios,in veselia lui!Oricum eu ii doresc tot binele din lume si multa sanatate si multi ani alaturi de cel care ii e iubit...aaaaaaaa si bani....ce eu nu as bea un suc si nu as papa o praji??? La multi ani,DANI!

miercuri, 1 decembrie 2010

1 DECEMBRIE


Pentru multi romani,1 decembrie e doar o zi in care pot sta linistiti acasa si sa asculte manele,pentru altii e un motiv bun de parada si petreceri,fara sa stie ce lupta si jerfa s-a dus pentru acasta zi...Adesea am fost acuzat de "patriotism" si ce? Sunt patriot! Si a fi patriot nu inseamna un guvern,un partid sau alte gunoaie...Iti iubesti parintii? De ce? Doar pentru ca sunt parintii tai si te-au crescut! Eu imi iubesc si tara din acelasi motiv,pentru ca aici m-am nascut si aici traiesc. Din roadele pamantul acestei tari mananc,pe acest pamant calc si in acest pamant isi dorm somnul stramosii mei...Iubesc Romania pentru ca oamenii ei sunt mai sinceri si mai umani decat altii,pentru ca oriunde,in cel mai inapoiat sat,pe cel mai golas munte,pe cea mai intinsa campie vezi un colt de rai...

M-am nascut aici fara voia mea...si nu m-a impiedicat nimeni sa sa mut in China,Franta sau Botswana dar eu am ales sa raman,pentru ca Romania nu inseamna cum crede majoritatea lumii,un guvern corupt,o satra de tigani,un vecin tampit,5 alcoolisti,3 hoti si un nebun mintal! In Romania de astazi,traiesc OAMENI,nu doar caricaturi!Romania chiar daca e o tara tanara...are ISTORIE...omul a trai din cele mai vechi timpuri aici,nu a venit de nici unde...ca alte natii...Aici s-au nascut genii care au pus un umar pentru a ridica intreaga umanitate si au fost mandrii ca sunt romani!Nu au confundat Romania cu un guvern pus pe jaf,cu niste boieri lacomi,cu un patron care il plateste prost sau cu o functionara aroganta! Romania sunt noi,cei nascuti aici si de noi depinde viitorul...La multi ani,Romania,la multi ani romani!