miercuri, 29 februarie 2012

luni, 20 februarie 2012

Un pipi scump...

Mama lui de pipi...nici o data nu te intreaba cand sa vina...vine cand are el chef...si cel mai adesea vine cand nu trebuie! Dupa un sfarsit de saptamana petrecut la Cluj ma intorc acasa la munca...o vai si ce imi place autogara din Cluj...sunt mort dupa ea! Ajung mai repede ce sa fac? O cafea! BUNĂ ca buna moarta! Trei plicuri de zahar si 2 cutiute de lapte...Se uita vanzatoarea patrat la mine dar nu intreaba nimic...probabil stie cat de oribila e....Beau cafeau...hopa...vine pipi...si vine destul tare...2 ore pe autocar,sigur nu rezist!
-Nu va suparati,o toaleta unde aveti?
-No,in autogara!
-Pai aici nu aveti...vad ca serviti bere, suc...etc...si omul ce face daca trebuie...
-No,apoi mere in autogara draga!
Apoi no,ce sa fac ma duc si eu...in autogara draga!

Bun...taxa? O nimica toata pentru un pipi...1.5 lei...cand peste tot 1 leu. De...aici e monopol in autogara... Platesc ca tot omul 2 lei ca imi da restul cand ies, nu primesc nici un bilet ca tot omul si intru fericit...Inauntru stau inghesuiti vreo 5 oameni...si 5 pisioare libere...ma ajuta un cetatean cu lamuriri...'si noi asteptam la cabina'...Zic si eu un ok...dar cum dracu sa fac sa ajung la un pisoar? Mai intra un batranel isi face loc cu coatele spre un pisoar...ma bag si eu la cel de langa...stupoare nu inchepem amandoi...hainele de iarna sunt devina...Cel putin a fost simpatic batranelul..."No,amu sa vezi de nu ne-om pisa unu pe altul,ioi ca minten ma duc la femei!" Am reusit cumva sa fac si eu un pipi...si ma gandeam bine ca nu au venit ele la noi =)) La iesire...tanti de la wc nu era...cica dadea o zapada inexistenta din fata wc-ului...ce rest? Si asa am platit 2 lei pe un pipi...aglomerat si...cu robinetul de la chiuveta rupt...In timp ce ma indreptam spre autocar am mai auzit batranelul...
-Domnisoara?
-Da? Restul? Va aduc acum...
-Lasati...da ma pis pe buda voastra!




duminică, 12 februarie 2012

La adio...Whitney Houston

Whitney Houston, regina muzici pop a murit! O veste care a ingrozit milioane de fani si zeci de artisti...Houston a fost fata de aur a industriei muzicale internationale. Din 1980 pana la sfarsitul anilor 1990, ea a fost unul dintre artistii cei mai bine vanduti din lume. Ea a uimit publicul cu vocea puternica si inegalabila, care a fost inradacinata de cand canta la biserica. Era iubita in intreaga lume.
A avut succes si pe plan actoricesc, cum ar fi The Bodyguard. Per ansamblu, Whitney a avut o voce si imagine perfecte, dar si sex-appeal. Ea a influentat o generatie de tineri cantareti, de la Christina Aguilera la Mariah Carey. Whitney Houston este SINGURUL artist din lume care a lansat sapte albume consecutive premiate cu discuri de platina, depasind la acest capitol chiar si trupa Beatles. Pe plan mondial, a vandut peste 140 de milioane de albume si 50 de milioane de single-uri, printre care se numara si piesa "I Will Always Love You", lansata in 1993 si care a devenit una dintre cel mai bine vandute melodii din toate timpurile. Whitney a debutat in 1985 cu albumul "Whitney Houston", care a avut vanzari de milioane de dolari, si a lansat hit-uri precum "Saving all my love for you", pentru care a castigat primul sau Premiu Grammy. in total, a primit sase astfel de distinctii si a fost nominalizata de peste 20 de ori. Printre trofeele pe care le-a primit sunt si doua premii Emmy si 30 de recompense la Billboard Music Awards. Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale au fost "I will always love you", de pe coloana sonora a filmului "The bodyguard", in care de altfel a si jucat, "I wanna dance with somebody" si "One moment in time". Whitney a fost botezata chiar de regina muzicii soul, Aretha Franklin, si a avut una dintre cele mai stralucitoare cariere ale timpului sau, marcata insa de mari probleme din cauza consumului de droguri. (Sursa Mondonews)

duminică, 5 februarie 2012

Europarlamentari ?...DEMISIA !!!

Nu ma pricep la politica...dar oare pe cine slujesc europarlamentarii romani??? Nu pe romani? Daca e asa...cum se face ca voteaza impotriva revizuirii unui tratat (ACTA)pe care majoritatea romanilor nu il doresc nerevizuit? Am inteles...ei gandesc pentru noi si fac ce cred ei ca e mai bine...dar chiar nu contam deloc??? Opinia noasta nu conteaza? Cu cine v-ati sfatuit? Oare cine v-a votat doamnelor si domnilor europarlamentari? NOI! Din pacate...Nota 10 pentru europarlamentari romani care au votat in concordanta cu dorinta cetatenilor romani:

Cristian Silviu Buşoi (Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa – ALDE)
George Sabin Cutaş (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Vasilica Viorica Dăncilă(Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Ioan Enciu (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Cătălin Sorin Ivan (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Ramona Nicole Mănescu (Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa – ALDE)
Ioan Mircea Paşcu (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Rovana Plumb (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Daciana Sârbu (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Adrian Severin (independent)
Claudiu Tănăsescu (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Silvia-Adriana Ţicău (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)
Corneliu Vadim Tudor (independent)
Adina-Ioana Vălean (Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa – ALDE)
Renate Weber (Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa – ALDE)

Pot da si 2 note de 5...celor care au zis....mai, nu stiu ce e asta, nici nu stiu ce vor romanii...mai bine ma abtin:

Norica Nicolai (Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa – ALDE)
Corina Crețu (Grupul Partidului Socialiștilor Europeni – PES)

Nota 1 celor care au votat impotriva revizuirii tratatului si pentru care vocea poporului e egala cu un zero mare si barat...

Elena Oana Antonescu (Partidul Popular European)
Elena Băsescu (Partidul Popular European)
Sebastian Bodu (Partidul Popular European)
Petru Luhan (Partidul Popular European)
Monica Macovei (Partidul Popular European)
Marian-Jean Marinescu (Partidul Popular European)
Iosif Matula (Partidului Popular European)
Rareş Niculescu (Partidul Popular European)
Cristian Preda (Partidul Popular European)
Csaba Sogor (Partidul Popular European)
Theodor Stolojan (Partidul Popular European)
Laszlo Tokes (Partidul Popular European)
Traian Ungureanu (Partidul Popular European)
Iuliu Winkler (Partidul Popular European)

Celor care au votat impotriva revizuirii...daca credeti ca si la vara veti vota dupa cum v-a taie capul,eu va cer,DEMISIA!

NU ACTA !

Acest blog...ca multe altele se opune tratatului ACTA! Nu e nimic nou...multi ne opunem...semnam orice petitie impotriva ACTA...si bine facem...suntem multi si nu intotdeauna prosti...sa tina minte unii pentru care nu contam! Daca nu ati semnat inca nici o petitie puteti semna AICI !

RObotziSpActa from CreativeMonkeyz on Vimeo.