joi, 19 aprilie 2012

Eurovision...ca la noi...

Ia te uita discriminare...juriul a ales pentru eurovision o piesa in limba romanes,insa publicul a votat formatia...sau dupa parerea mea,turma de la Mandinga! Sunt prea multi in formatie si unii chiar nu fac nimic...doar se bataie pe scena cu un instrument in mana! I-auzi sa nu ne asociem imaginea cu tiganii! Ca si asa romanii sunt "vazuti" bine in lume! Ei, cum ori fi ei tiganii...au o cultura,un dans si o muzica aparte...Si daca era dupa mine eu trimiteam trupa Electric Fence cu Sun-ta lor...Cred ca ar fi avut mai mult succes decat Mandinga, care, nu cred ca vor face mare valva,chiar daca e buna si piesa lor...deoarece multi s-au saturat de spanio-portughezo-braziliano...dar vom traii si vom vedea...Mai jos sun-ta (i-auzi) ce imi place mie:

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Singur...

Sunt singur...acel singuratic pe care il cunosc demult...pe care nimeni nu il intelege...si care,se incapataneaza sa mearga pe drumul lui...

Sunt acel om singur, care isi pune genunchii in tarana ruganduse pentru un strop de fericire!

Sunt acel om care indiferent de consecinte va privi lumea de sus ca un zeu cu inima zdrobita...dar totusi zeu...
Singur...atat de singur...poate e mai bine asa...cine sa mai stie?Vreau...o saptamana cu mine...fara internet, telefon,mess sau facebook...Daca toata lumea ma alunga...e timpul sa ma caut pe mine...si sa ma gasesc...asa cum am fost,mereu....singur!