miercuri, 1 mai 2013

1 mai

Iata a venit si 1 mai! De petrecut mai petrece cine poate, cine are unde si cu ce...Si totusi ar trebui sa petrecem pentru ca in cativa ani nu vom mai avea ce petrece pentru ca vom fi someri cu totii! Vor petrece poate doar politicienii:) Oricum pentru ei ar trebui sa  facem si o zi speciala: Ziua nationala a hotilor:) Tare s-ar mai distra! Acum cateva bancuri sa ma distrez inainte de a manca o bere si a bea vreo 5 mici:))
Cica pe vremea comunismului...
De 1 Mai trebuia sa defileze toata populatia, de la mic la mare.
Voiau sa ne numere, sa vada cati am mai iesit din iarna...
acum nu mai e nimeni interesat de cati au ramas...
Si mai nou cum se intampla pe la noi:

Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi mai mult cu o ora pentru a creste productivitatea. Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord.
Ionescu : -Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei.
Vasilescu: -Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei.
Popescu: -Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria.

Gheorghe: -Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Vasilescu si Popescu.
Si cum nu puteau scapa nici politicenii:
-Mai Geoana,stii bancul cu UNU MAI ?
-Nu, tovarase Iliescu.
-UNU MAI “prostanac” ca tine nu avem decit in sectorul 5.
-Nu se spune UNU MAI tovarase Iliescu, ci INTAI MAI.
-Bine mai draga,INTAI M-AI sapat pe mine, apoi l-ai lucrat pe Nastase,acum incerci cu Basescu. Al cui agent esti, ca la KGB nu te-am intalnit?